Kleding & Textiel

Borduren

Soms noodzakelijk ivm het beroep of het gekozen materiaal maar vaker nog krijgt borduren de persoonlijke voorkeur als het gaat om een luxe uitstraling van uw logo of tekst op textiel.
CONTACT⇒

Transferdruk

Transferdruk ofwel foliedruk kunnen we u maken uit volgekeurde en full-color print folies. Deze folie kunnen in elke vorm gesneden worden voor het gewenste eindresultaat.
CONTACT ⇒

Zeefdruk

Wanneer we spreken over grote aantallen met dezelfde opdruk kan zeefdruk de beste optie zijn. Verf wordt door een of meerdere  zeefdrukramen aangebracht op uw textiel.
CONTACT ⇒

Uitgebreide collectie

Tjooz beschikt over een uitgebreide collectie kleding, caps, knuffels en ander textiel. Door  deze uitgebreide keuze kunnen we u advies geven passend bij uw wensen of juist datgeen aanbieden waar u al gewend aan bent.
CONTACT ⇒

patches / emblemen / badges

Hoe u ze ook wilt noemen we weten precies wat u bedoelt. Voor zowel bedrijfkleding en uniformen leveren wij emblemen maar uiteraard mogen ook de razendpopulaire carnavalspatches niet ontbreken.
CONTACT ⇒

Word reseller!

Tjooz werkt veelvuldig met resellers. Door onze inkoopvoordelen en productie in eigen huis profiteert u mee van een hoogwaardige kwaliteit, snelle levering  en goede inkoopvoorwaarden.
CONTACT ⇒

Borduren

Vaak gekozen vanwege de luxe uitstraling en hoogwaardige kwaliteit. Soms is borduren ook de enige optie voor de specifieke gekozen ondergrond van het textiel.

Transferdruk

Transferdruk ofwel foliedruk kunnen we voor u uitvoeren in zowel volgekeurde als full-color print folies. Deze folies kunnen in elke vorm gesneden worden voor het gewenste eindresultaat.

Zeefdruk

Bij grote aantallen met dezelfde opdruk kan zeefdruk de beste en meest voordelige optie zijn. Textielverf wordt door een of meerdere  zeefdrukramen aangebracht op uw textiel.

Uitgebreide kledingcollectie

Tjooz beschikt over een uitgebreide collectie kleding, caps, knuffels en ander textiel.  Hierdoor kunnen we u het beste advies geven passend bij uw wensen, werkzaamheden of hobby’s.

Patches / Emblemen

Patches, emblemen, badges…. Een populaire manier om een verenigings- of bedrijfslogo op kleding aan te brengen. Uiteraard  mogen ook de razendpopulaire carnavalsemblemen hierbij niet ontbreken.

Word reseller!

Tjooz is gewend aan het werken met resellers. Door onze inkoopvoordelen en productie in eigen huis profiteert u mee van een hoogwaardige kwaliteit, snelle levering en goede inkoopvoorwaarden.

Textiel in vele vormen

Afhankelijk van het materiaal, de uitstraling en werkzaamheden kan gekozen worden voor een bedrukking met transfers, zeefdruk of borduring. Hitte gevoelig materialen (kok) en textiel met grove structuur worden nagenoeg altijd voorzien van borduring. Erg kleine details zijn het beste zichtbaar met transfer- of zeefdruk.

Mogelijkheden

PROMOTIE

Kleding voor promotionele activiteiten, beurzen, feesten en andere gelegenheden.

BABY

Knuffels, rompertjes, t-shirtjes en andere kleding superleuk bedrukt.

TEAMS

Leuke outfits en accessoires met opdruk, eigen naam en bijvoorbeeld sponsor.

CAPS

Baseball caps en mutsen kunnen worden voorzien van een opdruk of borduring.

WORKWEAR

Kleding met logo voor op kantoor, in de winkel of die tegen een stootje kan.

OVERIGE

Nagenoeg alle stoffen zijn te bedrukken. Denk aan tassen, vlaggen, handoeken etc.

KVK: 63977575

info@tjooz.com

Kraaivenstraat 36-05
5048 AB Tilburg

06-30123391

Contactformulier

5 + 3 =

Contactformulier

9 + 5 =

email info@tjooz.com

telefoon: 06-30123391

adres: Kraaivenstraat 36-05 5048 AB Tilburg

KVK: 63977575