Tjooz art

Uw eigen afbeelding
of een afbeelding uit onze speciaal geselecteerde collectie

Bij Tjooz kunt u ook terecht voor de aankleding van uw in- en exterieur dmv hoogwaardige plexiglas afbeeldingen. Hiervoor kunt u uw eigen foto aanleveren of een keuze maken uit onze zeer grote collectie foto’s.

Tjooz levert diverse diktes plexiglas met standaard UV bescherming en waterbestendigheid waardoor u de afbeeldingen ook outdoor kunt plaatsen. Op verzoek verlijmen wij de plexiglas afbeelding op dibond en kunnen we deze voorzien van een zwevend ophang systeem.

Plexiglas

Voor onze afbeeldingen gebruiken we 5mm dik plexiglas (kan op verzoek in andere diktes) Dit geeft een bijzondere dieptewerking aan uw afbeelding. Vind u een afbeelding op de computer al mooi dan zal deze achter plexiglas nog intenser zijn.  Tjooz levert standaard plexiglas met UV bescherming en kan ook outdoor gebruikt worden.

Afbeelding

Voor de afbeelding zelf gebruiken we hoge resolutie prints met heldere kleuren en toegevoegd wit voor een sprankelende foto.

Dibond optioneel

Aan de achterzijde van de print wordt een plaat dibond verlijmd. Dit geeft de afbeelding meer ‘body’ voor een luxueuze uitstraling en extra versteviging voor het aanbrengen van het ophangsysteem en gaat doorbuigen tegen.

Ophangsysteem

Een verborgen/blind ophangsysteem zorgt dat de afbeelding 10 mm van de muur komt. Dit geeft een extra schaduwkader rond de plaat. Ook gaat het verlijmen van het ophangsysteem het kromtrekken van de plaat nog eens extra tegen. Een contraprofiel wordt meegeleverd voor bevestiging aan de muur.

Hieronder enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden:

King lion

lips on white

Glamour

Nun

Fighting

Lips on black

Black gold

Angel

Indian woman

Chimp

Wild woman

Ergens anders al een mooie afbeelding gezien? of heeft u een specifiek formaat nodig. Laat het ons weten. 

Contactformulier

10 + 5 =

06-30123391

info@tjooz.com

Kraaivenstraat 36-05
5048 AB Tilburg

KVK: 63977575