Kleding, Wij Bedrukken, Wij Borduren

Ontdek ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding met hoogwaardige bedrukkingen en borduringen voor een professionele en gepersonaliseerde uitstraling.

Naar contact

Kleding
Wij Bedrukken
Wij Borduren

Ontdek ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding met hoogwaardige bedrukkingen en borduringen voor een professionele en gepersonaliseerde uitstraling.

Naar contact
Kleding voor de 'CREW' van manege 't Zandeind.

Professioneel voor de dag komen

Textiel

Bij Tjooz kunt u terecht voor kleding en ander (bad-, baby-) textiel. Afhankelijk van het doel en uw wensen kunnen we deze professioneel bedrukken en borduren. Door onze uitgebreide collectie aan merken is het niet nodig om zelf textiel aan te leveren. Wij bieden voor vrijwel elk budget en elke toepassing diverse mogelijkheden.

300+ Merken, Ontelbare Variaties

Tjooz levert een uitgebreide collectie van merken en modellen waarmee uzelf of uw personeel professioneel voor de dag kan komen. Ook promotionele kleding of textiel als uniek kado is mogelijk. Een overzicht van alle merken vindt u hier.

Bedrukken, Borduren en Zeefdrukken

Bij Tjooz kunnen bieden we alle mogelijke technieken voor het bedrukkn of borduren van textiel. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we graag de mogelijkehden met u door.

De Perfecte Keuze

Bij Tjooz kiezen we de juiste bedrukkingstechniek afhankelijk van het materiaal, de gewenste uitstraling en de beoogde werkzaamheden. Voor hittegevoelige materialen (zoals kokskleding) en textiel met grove structuur is borduring meestal de beste optie. Bij erg kleine details raden we eerder transfer- of zeefdruk aan, omdat die technieken zorgen voor de beste zichtbaarheid.

Onze Topmerken

 

Onze Topmerken

 

Populair Textiel

T-Shirts

Polo’s

Hoodies / Vesten

Baby / Knuffels

Emblemen

Handdoeken

Uitgebreide Kledingcollectie

Tjooz beschikt over een uitgebreide collectie kleding, caps, knuffels en ander textiel.  Hierdoor kunnen we u het beste advies geven passend bij uw wensen, werkzaamheden of hobby’s.

Emblemen / Patches / Badges

Of u ze nu emblemen, badges of patches noemt, bij Tjooz weten we precies wat u bedoelt. Naast het leveren van emblemen voor bedrijfskleding en uniformen, mogen de razend populaire carnavalspatches natuurlijk niet ontbreken.

Transferdruk

Met transferdruk, ook bekend als foliedruk, kunnen we volledig gekleurde en full-color prints op folies maken. Deze folies kunnen in elke vorm worden gesneden om het gewenste eindresultaat te bereiken. 

Borduren

Een populaire keuze om logo’s of teksten op textiel een luxe uitstraling te geven. Naast de persoonlijke voorkeur wordt het soms ook noodzakelijk vanwege het beroep (bijv. horeca) of het type materiaal dat wordt gebruikt.

Zeefdruk

Als het gaat om grote aantallen met dezelfde opdruk, kan zeefdruk de beste optie zijn. Verf wordt door een of meerdere zeefdrukramen aangebracht op uw textiel voor een duurzaam en consistent eindresultaat.

Overig Textiel

We hebben op deze website geprobeerd een zo compleet mogelijk overzicht te geven van wat Tjooz voor u kan beteken. Er is echter nog veel meer mogelijk. Mist u daarom iets vraag er dan gerust om via het contactformulier.